23 Mayıs 2010 Pazar

En "taze" müzik festivali: Miller Freshtival



Bu yıl ikincisi düzenlenecek Miller Freshtival, 29 Mayıs Cumartersi günü Küçükçiftlik Parkı'nda müzikseverlerle buluşacak. Müzik dünyasının yenilikçi ve farklı tarzlarıyla dikkat çeken yerli ve yabancı isimleri, günün erken saatlerinden itibaren Miller Freshtival'da olacaklar.

Miller Freshtival'da farklı tarzı, eğlenceli sahne performansı, renkli kişiliği, inanılmaz enerjisi ve mutluluk veren şarkılarıyla tüm dünyada beğeni toplayan Mika'nın yanı sıra, Danimarkalı rock ikilisi The Raveonettes, New York'tan zengin bir müzikal alt yapı ile disco-rock'ı harmanlayan The Phenomenal Handclap Band ve space-disco tarzının öncülerinden Norveçli DJ Prins Thomas sahneye çıkacak. Türkiye'den İstanbul indie sahnesinin en önde gelen gruplarından Sakin ve Miller Music Factory 2009'un genç yıldızları Fuji Kureta, N.A.K.İ.T., DJ Junior ve DJ No-Frost da performans sergileyecek isimler arasında. Festival alanında Banane Mag ekibi ve sanatçıları da değişik tasarım ve enstalasyonları ile yer alacak.

Kapılarını 14.00'dan itibaren müzik severlere açacak olan Miller Freshtival, müziğe paralel olarak sanatın çeşitli dallarına taze dokunuşları ile de geçen sene olduğu gibi keyifli ve dopdolu bir festival yaşatacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder